10 jarig bestaan AKC

Bijna is het zover!

Al lange tijd zijn we bezig met de voorbereidingen  van ons 10-jarig jubileum. De organisatie krijgt steeds vastere vormen en in grote lijnen staat alles nu vast. Het belooft een mooi weekend te worden met sportieve en gezellige onderdelen.

 Bij Golf en Recreatiepark ’t Caves beschikken wij over een mooie locatie waar wij met zijn allen samen op een groot veld kunnen staan.

Onderstaand vind u het voorlopige programma. Bij slecht weer, waar we niet van uitgaan, zorgen we voor een alternatieve invulling.

Voor de organisatie is het belangrijk dat wij zo vlug mogelijk weten hoeveel campers we mogen verwachten, dus aarzel niet om snel in te schrijven.

Tot ziens in Wintelre


Het programma

Vrijdag 3 mei 2019

Aankomst vanaf 10 uur op Camping Het Caves. Tot 17: 00 uur is voor alle deelenemers vrij te besteden. Na 17:00 gaan we gezellig samen borrelen en eten en hebben we een leuk avondprogramma in petto.

Zaterdag 4 mei 2019

's Morgens staan vanaf half 9 de belegde broodjes klaar. We hebben deze dag een fietstocht/puzzeltocht gepland. Wel uw eigen fietsen meenemen. Vanaf 17:00 gaan we samen borrelen gevolgd door een heerlijke maaltijd. Rond acht uur staan we even stil bij de dodenherdenking. Na het moment van bezinning gaan we door met het avondprogramma en is er live muziek van een DJ.

Zondag 5 mei 2019

's Morgens vanaf 9:00 uur hebben we een ontbijtbuffet voor u klaar staan. De jaarvergadering start om 10:30 uur en is er koffie en thee. Verder is de dag vrij te besteden. Om 17:00 uur is het einde van het feestprogramma en dient u het terrein te verlaten.

Heel het weekend zijn de consumpties gratis. Overdag tot 17:00 uur koffie, Thee, en frisdrank, na 17:00 uur ook alcoholische dranken.

Wilt u eerder komen  moet u de camper op de camping plaatsen, kosten zijn 12 euro per nacht. Langer blijven kan tot dinsdag 10.00 uur omdat de camping volgeboekt is.

Het reserveren evenals het betalen van de verschuldigde bedragen dient u ZELF af te handelen met de camping!

Er is alleen stroom voor medische doeleinde.

Evenement Eigenschappen

Startdatum vrijdag 3 mei 2019
Einddatum zondag 5 mei 2019
Registratie Startdatum maandag 1 oktober 2018
Max. deelnemers 140
Ingeschreven 91
Aantal plaatsen 49
Sluitingsdatum vrijdag 5 april 2019
Prijs €80 per equipe
Locatie
Camping Het Caves
Veneind 5,Wintelre
Camping Het Caves
60,00 49