Reisverslagen

Van onze clubleden

In deze sectie vindt u alle reisverslagen van de verschillende reizen die door onze leden zijn ondernomen. Al hun ervaringen, tips en mooie foto's worden getoond! Heeft u zelf een reis gemaakt en wilt u de ervaringen met de leden delen stuur ons een email met het verslag. Wij zullen het verslag, eventueel met meegestuurde foto's, plaatsen in deze sectie.


Verslag Najaarsweekeinde september 2019 -- Duijndam Delft

27 t/m 29 september 2019 was de Adria Kampeerauto Club te gast bij caravan- en camperdealer Duijndam te Delft.

Hierna volgt het verslag.

Adria Kampeerauto Club -- 10 jaar

In het weekeinde van 3, 4 en 5 mei 2019 vierde de Adria Kampeerauto Club haar 10-jarige bestaan. Zo'n 45 kampeerauto's kwamen bij elkaar op golf- en recreatiepark 't Caves in Wintelré in de omgeving van Eindhoven.
Hoewel de weersvoorspellingen niet zo gunstig waren, arriveerde iedereen met goede zin en het vaste voornemen er een geweldig weekeinde van te maken.

Verslag tussendoortje oktober 2019 -- Overdinkel

met dank aan Lies Overbeek.

 

In het weekeinde van 11 t/m 13 oktober was de Adria Kampeerauto Club te gast op de Canmperplaats van het Jaar, Skop`nboer in Overdinkel.

Lies Overbeek maakte er een verslag van.

Kort verslag tussendoortje Meerlo

Vrijdag 26 oktober aankomst op de “feestweide” in  Meerlo. Mart, onze gastheer voor dit weekend, heet ons van harte welkom op zijn terrein. Het is lekker frisjes, dus gaan we al snel door naar de verwarmde jeu de boules hal waar de kachel behoorlijk ronkt.