Reisverslagen

Van onze clubleden

In deze sectie vindt u alle reisverslagen van de verschillende reizen die door onze leden zijn ondernomen. Al hun ervaringen, tips en mooie foto's worden getoond! Heeft u zelf een reis gemaakt en wilt u de ervaringen met de leden delen stuur ons een email met het verslag. Wij zullen het verslag, eventueel met meegestuurde foto's, plaatsen in deze sectie.


Verslag Najaarsweekeinde 2019

Van 27 t/m 29 september was de Adria Kampeerauto Club te gast bij caravan- en camperdealer Duijndam te Delft voor het jaarlijkse najaarsweekend. Hoewel het weer niet altijd meewerkte hebben we toch een heel geslaagd weekend beleefd met zijn allen. Hieronder volgt het relaas van het weekend. 

Verslag tussendoortje okt 2019

In het weekeinde van 11 t/m 13 oktober was de Adria Kampeerauto Club te gast op de Canmperplaats van het Jaar, Skop`nboer in Overdinkel.

Lies Overbeek maakte er een verslag van.

Adria Kampeerauto Club 10 jaar

In het weekeinde van 3, 4 en 5 mei 2019 vierde de Adria Kampeerauto Club haar 10-jarige bestaan. Zo'n 45 kampeerauto's kwamen bij elkaar op golf- en recreatiepark 't Caves in Wintelré in de omgeving van Eindhoven.
Hoewel de weersvoorspellingen niet zo gunstig waren, arriveerde iedereen met goede zin en het vaste voornemen er een geweldig weekeinde van te maken.

Kort verslag tussendoortje Meerlo

Vrijdag 26 oktober aankomst op de “feestweide” in  Meerlo. Mart, onze gastheer voor dit weekend, heet ons van harte welkom op zijn terrein. Het is lekker frisjes, dus gaan we al snel door naar de verwarmde jeu de boules hal waar de kachel behoorlijk ronkt.