Advies en tips

Heeft u een tip laat het ons weten

Camperplaats Oirschot

Wij, Carl en Gabriëlle, zelf al jaren fervente camperaars, hebben op 19 september 2015 deze camperplaats heel feestelijk geopend. De bedoeling is dat we een plek gemaakt hebben waar u graag komt en terugkomt. Het is een plaats aan het water, met op loopafstand een gezellig dorp.

Camperplaatsen van alle gemak voorzien

De plaatsen zijn zo gemaakt dat u bij mooi weer uw luifel kunt uitzetten. Alle campers staan op grind, zodat u geen vuil meeneemt in de camper. Maar als u dat fijn vindt kunt u aan de voorkant van uw camper tafel en stoeltjes op het gras plaatsen, met warm weer lekker met blote voeten in het gras!

Doordat we de plaatsen schuin hebben gemaakt is zowel het neerzetten van de camper en het wegrijden ermee eenvoudig. De hekjes tussen de plaatsen was een tip van een ervaren camperaar. Ze kunnen o.a. gebruikt worden om uw fiets ertegen te zetten maar ook om uw hond eraan vast te leggen.

Bij iedere camperplaats is een waterkraantje en een stroompunt. U heeft geen lange stroomkabel nodig! Bij de service plaats, waar u uw cassettetoilet kunt legen en het vuilwater kunt lozen door boven de makkelijk bereikbare loosplaats te rijden, zijn twee waterpunten gemaakt. U kunt gebruik maken van de slangen die aan de waterpunten hangen.

Ontmoetingsruimte

Onder camperaars ontstaan regelmatig geanimeerde gesprekken, we hebben namelijk een gezamenlijke hobby! Lekker kletsen over gemaakte reizen of juist de plannen ervoor. Wij hebben een fijne ontmoetingsruimte gemaakt waar u van harte welkom bent om te gaan zitten voor een praatje en een (zelf meegebracht) drankje. Kinderen kunnen ook heel gemakkelijk samen aan een van de tafeltjes een gezelschapsspel doen Maar wat denkt u bijvoorbeeld van een Amerikaanse barbecue of een gezamenlijk ontbijt?

Tips

In de ontmoetingsruimte vindt u een kast met uitgebreide informatie over de omgeving. Tips voor restaurants en wat er zoal te doen is in de omgeving.
In een magazine-rek vindt u allerlei bladen die u kunt lezen. Dit werkt als een soort bibliotheek. Neem wat u wilt lezen en als u dat wilt, legt u uw eigen gelezen bladen terug
​Ook vindt u in de ontmoetingsruimte naast een fiets- en wandelknooppunt kaart 12 verschillende fietsroutes en verschillende wandelroutes. Hierop staan de knooppunten met nummers vermeld en ook de afstanden ertussen. U kunt hier gemakkelijk zelf een route maken of kiezen, zo lang of zo kort u wilt.

Wij hebben een plaats gemaakt zoals wij als camperaar het zelf heel fijn zouden vinden. We hopen dat u ervan mee gaat genieten!

Tot ziens,

Carl en Gabriëlle

Terug naar het overzicht