Algemene ledenvergadering 2022

Op de zondag 15 mei 2022 wordt - tijdens het voorjaarsweekeinde - de algemene ledenvergadering gehouden.

Daarmee komen we weer in het ‘normale’ ritme. De (voorlopige) agenda is als volgt:

1. Opening door voorzitter
  2. Vaststellen agenda
  3. Mededelingen
     -     Adria Camperclub Holland
  4. Verslag jaarvergadering 2021 (bijlage 1)
  5. Kascontrolecommissie
  6. Financieel jaarverslag door penningmeester (bijlage 2)
  7. Inhoudelijk jaarverslag (bijlage 3)
  8. Verkenning aanpassing statuten en huishoudelijk regelement (bijlage 4)
  9. Activiteiten 2022
  10. Activiteiten 2023
  11. Verkiezing bestuursleden (bijlage 5)
  13. Sluiting door voorzitter

Leden kunnen agendapunten ter bespreking voordragen. Graag aanleveren voor 15 april bij de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De stukken ten behoeve van de jaarvergadering worden tijdig per email toegezonden.

Nieuwsbrief november 2020

Het jaar 2020 is voor iedereen een zeer enerverend jaar. Corona bepaalt ons dagelijks leven. Sommigen onder ons hebben het virus ook zelf onder de leden gehad, anderen werden – aan het begin van de crisis – op hun camperreis overvallen door het virus en moesten hals over kop huiswaarts keren. Soms met achterlating van de camper in het vakantieland.

Corona gooit roet in het eten

Aan het begin van het kampeerauto seizoen hebben we al een 2-tal activiteiten geannuleerd.
De problemen m.b.t. corona en de daaraan gerelateerde RIVM-regels maakten dat noodzakelijk.
We hoopten toen in de tweede helft van het jaar weer de ruimte te hebben om onze altijd gewaardeerde activiteiten weer op te kunnen pakken.

Corona en het camperen

Het zijn rare tijden. Wat enkele weken geleden voor onmogelijk werd gehouden is plotseling werkelijkheid.
De gezondheid van iedereen staat voorop. Daarom de camper voorlopig maar op stal laten.

Klik op het plaatje voor de hele tekst.

Subcategorieën