Verkort programma najaarsweekeinde

In het weekeinde van 1 t/m 3 oktober wordt het najaarsweekeinde van de Adria Kampeerauto Club georganiseerd bij de Coppens Groep in Westerhoven. Tijdens dit weekeinde wordt ook de jaarvergadering gehouden.
Hierna volgt het (verkort) programma.
Deelnemers ontvangen via e-mail een uitgebreid programma.

Nieuwsbrief augustus 2021

Adria Kampeerauto Club

augustus 2021

Op 28 juli 2021 kwam het bestuur van de Adria Kampeerauto Club bijeen voor een bestuursvergadering. Om het nuttige met het aangename te verenigen deden we dat tijdens een camperweekeinde op camperplaats ‘De Rucphense Weide’.

Kerstgroet

Het jaar 2020 is bijna voorbij. Binnenkort gaan de dagen weer langer worden en kunnen we langzaam aan weer reisplannen gaan maken.
Kerst en de jaarwisseling zullen nog wel anders zijn. Het belangrijkste motto is 'Blijf gezond!'
Het lijkt erop dat het zo noodzakelijke vaccin ons binnenkort komt helpen om weer een normaler leven te leiden.

Ook de Adria Kampeerauto Club start weer met activiteiten. Zo normaal en zo veilig mogelijk.
Wij wensen al onze leden en warme kerst, een goede jaarwisseling en veel geluk in het nieuwe jaar.
Hou het veilig

Nieuwsbrief november 2020

Het jaar 2020 is voor iedereen een zeer enerverend jaar. Corona bepaalt ons dagelijks leven.

Sommigen onder ons hebben het virus ook zelf onder de leden gehad, anderen werden – aan het begin van de crisis – op hun camperreis overvallen door het virus en moesten hals over kop huiswaarts keren. Soms met achterlating van de camper in het vakantieland.

Subcategorieën