Kerstgroet

Het jaar 2020 is bijna voorbij. Binnenkort gaan de dagen weer langer worden en kunnen we langzaam aan weer reisplannen gaan maken.
Kerst en de jaarwisseling zullen nog wel anders zijn. Het belangrijkste motto is 'Blijf gezond!'
Het lijkt erop dat het zo noodzakelijke vaccin ons binnenkort komt helpen om weer een normaler leven te leiden.

Ook de Adria Kampeerauto Club start weer met activiteiten. Zo normaal en zo veilig mogelijk.
Wij wensen al onze leden en warme kerst, een goede jaarwisseling en veel geluk in het nieuwe jaar.
Hou het veilig

Nieuwsbrief november 2020

Het jaar 2020 is voor iedereen een zeer enerverend jaar. Corona bepaalt ons dagelijks leven.

Sommigen onder ons hebben het virus ook zelf onder de leden gehad, anderen werden – aan het begin van de crisis – op hun camperreis overvallen door het virus en moesten hals over kop huiswaarts keren. Soms met achterlating van de camper in het vakantieland.

Corona-perikelen

Corona gooit roet in het eten.

Aan het begin van het kampeerautoseizoen hebben we al een 2-tal activiteiten geannuleerd.
De problemen m.b.t. corona en de daaraan gerelateerde RIVM-regels maakten dat noodzakelijk.
We hoopten toen in de tweede helft van het jaar weer de ruimte te hebben om onze altijd gewaardeerde activiteiten weer op te kunnen pakken.

Helaas is de realiteit anders. Het virus is nog altijd onder ons.
Het advies is drukke bijeenkomsten te vermijden en de 1!/2-meter echt serieus te nemen. Dat maakt het organiseren van groepsactiviteiten praktisch onmogelijk.

Het bestuur heeft daarom besloten alle verdere activiteiten voor 2020 af te blazen.
Dat doen we niet graag, maar we zien geen andere mogelijkheid.

Gelukkig kunnen we individueel wel uitstekend op pad met de camper. Velen van ons doen dat dan ook en genieten er volop van. Misschien zien we elkaar wel eens tijdens zo'n campertrip.
Wij wensen jullie allemaal veel plezier daarmee, een goede gezondheid en...

...... houdt het veilig.

Corona en het camperen

Het zijn rare tijden. Wat enkele weken geleden voor onmogelijk werd gehouden is plotseling werkelijkheid.
De gezondheid van iedereen staat voorop. Daarom de camper voorlopig maar op stal laten.

Klik op het plaatje voor de hele tekst.

Subcategorieën