Programma 2020

Hieronder staat het programma voor 2020.
Binnenkort wordt ook de inschrijving opengesteld en volgt er nadere informatie over de evenementen.

Als je zelf een tussendoortje wilt organiseren dan kan dat. Neem daar even contact over op met de secretaris. Hij kan je informeren over de gang van zaken.

Tussendoortjes

Tussendoortjes zijn clubbijeenkomsten die worden aangekondigd via de nieuwsbrief en de website.

• De organisatie is in handen een groepje leden;

• Tussendoortjes zijn kleinschalig (10-15 equipes) en hebben (eventueel) een beperkt en niet-verplicht programma;

• De organisatie omvat tenminste het reserveren van de benodigde plaatsen op een camperplaats cq. camping;

• Als er activiteiten en/of maaltijden worden georganiseerd, dan zijn deze niet verplicht;

• Aanmelden geschiedt via het emailadres van de organisator;

• Betaling gaat volgens de richtlijn van de organisator (geheel/gedeeltelijk en vooraf/ter plaatse);

• Er worden wel afspraken gemaakt met de accommodatie. Zij rekenen op een bepaald aantal deelnemers. Als je niet komt opdagen, moet u wel het staangeld voldoen.

Natuurlijk staat het iedereen vrij tijdens zo’n weekeinde samen iets te doen.

Dus voor de duidelijkheid: tijdens tussendoortjes is er – in tegenstelling tot de clubweekeinden – minder georganiseerd. Activiteiten kunnen spontaan ontstaan en kunnen zich ook beperken tot een kleinere groep. Dat hoort bij het karakter van een tussendoortje.

Met ingang van het seizoen 2020 onderscheiden we - voor de duidelijkheid - 2 soorten tussendoortjes, te weten:

1. Tussendoortje-Basic
    Alleen de plaats is door de organisatoren geregeld. De activiteiten en eventueel (bezorg-)maaltijden worden – indien gewenst – ter plekke geregeld. Meedoen is niet verplicht.

2. Tussendoortje-Plus
    De plaats is door de organisatoren geregeld. De activiteiten en eventueel maaltijden zijn ook geregeld. Meedoen is niet verplicht. Het kan zijn dat je vooraf moet aangeven of je wel niet gebruik maakt van de activiteiten en de maaltijden.

Tussendoortjes worden erg gewaardeerd; o.a. door de kleinschaligheid en het niet-verplichtende karakter.

Programma Adria Kampeerauto Club 2020

Versie oktober 2019 (kan nog gewijzigd worden; * is definitief)

Periode/datum

Soort activiteit