Verkort programma najaarsweekeinde

Najaar weekeinde 2021 en jaarvergadering van de Adria Kampeerautoclub.

Westerhoven, Coppens Groep, vrijdag 1 oktober tot zondag 3 oktober 2021.

Programma (Beknopte versie)
                  (Alle deelnemers ontvangen via e-mail nog een uitgebreid programma.)

Info algemeen.

• Afhankelijk van de weersomstandigheden worden de campers op een aangrenzend grasveld of op het bedrijfsterrein geplaatst.
  • Iedere camper kan aansluiten op elektra.
  • Voor het innemen van drinkwater, het lozen van de tank van het toilet en grijs water zijn voorzieningen aanwezig.
  • Door de jaren heen hebben wij ervaren dat het gezellig samenzijn / ontmoeten door veel leden gewaardeerd wordt en daaraan deelnemen. Daarom hebben wij daarvoor tijd opgenomen in het programma.
  • Wij gaan naar België.
    Dus ID, paspoort, vaccinatiebewijs, mondkapje meenemen!
  • Vanwege Covid 19 zijn de kosten voor activiteiten in samenwerking met derden sterk gestegen. Het is daarom, tot onze spijt, onmogelijk om het aanbod voor één avond gratis drank te realiseren. Daarvoor graag begrip. Zie de informatie in het uitgebreid programma.

Vrijdag - overdag.

• Aankomst vanaf 14.00 uur.
    (Niet eerder i.v.m. de werkzaamheden in de fabriek).
  • Stallen campers.
    Daarna ontvangst in de tent op het bedrijfsterrein.
    Met koffie of thee met iets lekkers.
  • De ontvangst loopt door in een gezellig samenzijn / ontmoeten).
    16.30 uur is er mogelijkheid voor deelname aan een rondleiding door de fabriek van de Coppens Groep.
  • Zo gewenst kunt u de tijd tot 18.30 uur ook zelf invullen.

Vrijdag – avond

• Vanaf 18.30 uur staat een friet-wagen gereed om u ‘culinair’ te verwennen.
  • Aansluitend een gezellig samenzijn, met muziek.

Zaterdag - overdag.

• Uw eigen ontbijt in of bij uw camper.

• 08.30 uur is er een tweede mogelijkheid voor deelname aan een rondleiding door de fabriek van de Coppens Groep.

• 09.30 uur – Vertrek fietstocht.
    Wij fietsen in twee groepen naar het Belgische Achel.
    VEILIGHEIDSVESTJE VERPLICHT !
    Onderweg brengen wij een bezoek aan een ‘restant’ van de Dodendraad.
  • 11.00 uur - Aankomst in Achel.
    Gedurende 2 uur bezoeken wij de abdij en een bijhorende bierbrouwerij. Met rondleiding.
  • 13.00 uur vertrek vanuit Achel naar de locatie van Coppens in Westerhoven waar wij lunchen, zo rond 13.45 uur. De lunch wordt verzorgd.
  • Rond 14.45 uur stappen wij weer op de fiets om na een korte rit van zo’n 15 minuten, te kunnen kiezen uit drie activiteiten:
    − Schieten bij het plaatselijke gilde.
         Het dragen van een mondkapje is verplicht;
    − of een bezoek brengen aan de voormalige fabriek van Weverij De Ploeg. Bij veel ouderen zeker bekend als de ‘Ploeg stoffen’.
    − Derde alternatief is een bezoek aan de tuin bij het monument waarin een beeldententoonstelling is ingericht.
  • 16.30 uur fietsen wij terug naar de Coppens locatie Voor een gezellig samenzijn in de tent.

Zaterdag - avond.

• Vanaf 18.00 uur verzamelen voor een hapjes-buffet.
  • Aansluitend een gezellig samenzijn met muziek.

Zondag - overdag.

• • Weer uw eigen ontbijt in of nabij uw camper.
  • Gezellig samenzijn.
  • 10.00 uur koffie vooruitlopend op de jaarvergadering Adria Kampeerautoclub.
  • Jaarvergadering Adria Kampeerautoclub. • Aansluitend nog een gezamenlijk gezellig samenzijn in de showroom en gezamenlijk afscheid nemen van elkaar. Dit in plaats van een ‘rondje’ lopen bij individueel vertrek.
  • Daarna einde weekend en kunt u vertrekken.
  • Wilt u ’s middags nog wat langer blijven en/of zelf iets ondernemen? Dat kan. Tot uiterlijk 18.00 uur.

Einde weekend Adria Kampeerautoclub.